Database
Database error and 0 tanks in garage

When I install and then the program tries to get the database, I get this error and can't update my garage. Shows 0 (zero) tanks.

====================================================

Error fetching data from database. Please check your database settings.

SELECT * FROM homeViewRecent ORDER BY id DESC;

code = Error (1), message = System.Data.SQLite.SQLiteException (0x800007BF): SQL logic error
no such table: homeViewRecent
   at System.Data.SQLite.SQLite3.Prepare(SQLiteConnection cnn, String strSql, SQLiteStatement previous, UInt32 timeoutMS, String& strRemain)
   at System.Data.SQLite.SQLiteCommand.BuildNextCommand()
   at System.Data.SQLite.SQLiteDataReader.NextResult()
   at System.Data.SQLite.SQLiteDataReader..ctor(SQLiteCommand cmd, CommandBehavior behave)
   at System.Data.SQLite.SQLiteCommand.ExecuteReader(CommandBehavior behavior)
   at System.Data.Common.DbDataAdapter.FillInternal(DataSet dataset, DataTable[] datatables, Int32 startRecord, Int32 maxRecords, String srcTable, IDbCommand command, CommandBehavior behavior)
   at System.Data.Common.DbDataAdapter.Fill(DataTable[] dataTables, Int32 startRecord, Int32 maxRecords, IDbCommand command, CommandBehavior behavior)
   at System.Data.Common.DbDataAdapter.Fill(DataTable dataTable)
   at System.Threading.Tasks.Task`1.InnerInvoke()
   at System.Threading.Tasks.Task.Execute()
--- End of stack trace from previous location where exception was thrown ---
   at System.Runtime.ExceptionServices.ExceptionDispatchInfo.Throw()
   at System.Runtime.CompilerServices.TaskAwaiter.HandleNonSuccessAndDebuggerNotification(Task task)
   at WinApp.Code.DB.<FetchData>d__1.MoveNext()


  • BadButton - 04.08.2018  

    Try to create a new database. It can take a while, let your computer work uninterrupted during the process.

  • Sailorboy - 29.09.2018

    I did this and still shows 0 tanks in garage on update.  Also shows tanks I do not have or never had.

  • Sailorboy - yesterday

    Still getting 0 tanks in garage. As a test I used an old account (34 battles). It's missing 3 premium tanks that were added by WG, "Mika", "T-50-2", and "Pz II D".  Nothing I do will show the correct tanks.

    On my active account it's showing tanks that I no longer have or never had, while still showing 0 tanks in garage.  Also when I update tanks in Garage it shows a blank screen afterwards.

    I have to close the app for it to reset and it then defaults to "My Tanks" and shows every tank I own or used to own but sold and tanks I never even had.

    Not sure what else I can to to make it work correctly.

Sign in for replying to topic Close