wot numbers not working
not working

wot numbers not fetching battles on 20.17 and not showing maps, tanks as well.\

any idea when you can get it working?


  • cuddlytomato - 04.05.2018

    The format of the battle results have changed in a way that seems non trivial to update the current scripts to parse. We are however working on it and I assue that other users of the same parsing software is, so as soon as someone find a fix... :)

  • Cira_the_Great - 04.05.2018

    Yea...not working for me too.

  • nORDAAi - 04.05.2018

    Also not working anymore, not getting one battle, all settings seem right on my side.

  • Desidarius - 04.05.2018

    not working

  • BattleHook - 05.05.2018

    downloaded pilot version 20.18 but has same problem

  • Ricardos - 05.05.2018

    any idea when this can get fixed?

  • DuggieNZ - 05.05.2018

    not working,  is there a fix coming ?

  • superduper263 - 06.05.2018

    I like WotNumbers a lot, so I really hope you can adopt to version 1.0.1 of wot again soon!

  • cuddlytomato - 06.05.2018

    We might have something working soon. We are aware of the issue and are working on fixing it as soon as possible.

  • cuddlytomato - 07.05.2018

    See http://wotnumbers.com/Topic/Index/818/Battle_results_are_not_fetched_Pilot_version_0_20_18 for update

  • Ricardos - 08.05.2018

    when will wot numbers be working?

  • BadButton - 10.05.2018  

    New version 0.21.0 is now released. Please let me know if there are still problems.

  • Ricardos - 11.05.2018

    wot numbers is work good thanks so much.

  • superduper263 - 11.05.2018

    Thanks man for fixing! I needed to recalculate stats since the old ones where showing weird values, and battles of 10 may needed to be deleted.

    Fetching new battles has improved but is not completely what it should be: after a single battle the results shows 'several' instead of win, rurvived shows 'Some' instead of yes (this also messes up the avaerage win rate). credits are not displayed and the map is also missing.

    thanks again for a great tool.

    edit: apparently this was a one off.. Now it seems to work fine!

  • Cira_the_Great - 12.05.2018

    Yap, working now.Tnx man :-)

Sign in for replying to topic Close